PS3 ombouwen

Wilt u uw PS3 ombouwen? Dan zit u goed! Met onze software kunt u gemakkelijk  uw PS3 ombouwen.  Het is binnen dertig minuten klaar en uw PS3 wordt niet geopend tijdens het ombouwen.

Waarom uw PS3 ombouwen?

U kunt het zelf. De PS3 ombouw kost u nog geen half uur! Uw PS3 ombouwen met software is niet alleen goedkoper dan de PS3 ombouw bij een shop of een extern persoon. Het enigste wat u nodig heeft is een PS3, een USB stick én onze software. De PS3 ombouw zorgt ervoor dat u uw spellen kunt spelen vanaf uw harde schijf. Let hierbij wel op dat de PS3 ombouw software enkel werkt bij een PS3 die beschikt over een firmware van 3.55 of lager.

PS3 ombouw software

U kunt bij ons de zogeheten PS3 ombouw software bestellen. Indien u geen USB stick heeft, kunt u deze bij ons bestellen. U dient dan contact met ons op te nemen. Dan kunt u de software te installeren op uw PS3. De PS3 ombouw is bovendien zeer gemakkelijk!

Voordelen PS3 ombouw

 • Gemakkelijk uw playstation 3 ombouwen
 • De playstation 3 ombouw is binnen dertig minuten gerealiseerd
 • Enkel een USB stick nodig
 • Spellen afspelen vanaf een harde schijf
 • Je PS3 hoeft niet opengemaakt te worden
 • U bespaart kosten en tijd

Via de button kunt u gemakkelijk uw software bestellen!

ps3 ombouw software downloaden

7 Comments

 1. Bastiaan says:

  Bedankt het is me gelukt om mijn PS3 om te bouwen!

 2. Gerrit says:

  Bedankt, het is me gelukt. Kan dit zeker aan andere mensen aanraden, heb wel een beetje technische kennis maar ik ben er van overtuigd dat ook zonder technische kennis de PS3 kan worden omgebouwd.

  • admin says:

   Gerrit, bedankt voor je comment. Wij zijn ervan overtuigd dat het inderdaad zonder technische kennis mogelijk is om de PS3 ombouw te realiseren aan de hand van onze handleiding. Nogmaals dank voor je comment!

 3. Frans says:

  Ik heb een versie waarop de PS3 ombouw software momenteel niet werkt, kan ik dan nog jullie software downloaden en hiermee aan de gang gaan?

  • admin says:

   Hallo Frans, bedankt voor je comment. Wanneer je niet de juiste versie hebt die gebruikt wordt om met onze software uw PS3 om te bouwen, raden wij u aan uw PS3 te downgraden. Bij de software zit een handleiding, hiermee kan de PS3 naar de juiste versie worden upgedate.

   Wanneer je nog vragen hebt, laat gerust nog een comment achter of neem contact met ons op via het contactformulier!

 4. klaas says:

  hoi ,
  als ik nou die usb heb kan ik dan gewoon spelletjes downloaden voor ps3 en erop zetten om te speelen? daar was ik eigenlijk naar opzoek
  gr Klaas

  • admin says:

   Dat kan, echter stimuleren wij dit niet. U kunt elk spel spelen die u van uw harde schijf kunt opstarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

PS3 ombouw realiseren? Onze software is waterdicht. located at Wilhelminastraat 4 , Almelo, Nederland . Reviewed by 61 klanten rated: 4.9 / 5