Positief denken en een inspirerende houding is het beste hulpmiddel dat je ooit kunt gebruiken om jezelf gemotiveerd te houden.

— op de tweede plaats na familie en vrienden —

Het is niet makkelijk om enthousiast te zijn over de dingen die voor jou belangrijk zijn. Het is nog moeilijker om enthousiast te zijn over de dingen die je niet interesseren. Je moet je enthousiasme combineren met het besef dat sommige dingen belangrijk en populair zijn, maar dat hoeft niet per se negatief te zijn. Het is soms vervelend als je een geweldig idee hoort en je dan realiseert dat je er niet van houdt.

Enkele dingen die mij niet naar de voedselbank lokken:

coach eindhoven

* Boodschappen doen. Ik realiseer me dat veel mensen zichzelf en hun gezin moeten voeden, maar als ik in de supermarkt of bij de bank ben, HAAT ik het winkelen in een supermarkt of naar de bank gaan. Ik weet dat veel andere mensen hebben ontdekt dat boodschappen doen of zelfs bij een bank werken erg de moeite waard kan zijn en dat ze het leuk vinden. Niet iedereen kan dit en daarom zeg ik dit.

* Restaurants en nachtclubs. Ik ga niet naar deze plaatsen. Ik ken niemand die deze plaatsen bezoekt. Deze plaatsen zijn hetzelfde als proberen naar de kerk te gaan en de pastoor te vertellen dat ze niet naar de kerk gaan omdat "ze niet geloven".

* Sport. Ik kijk niet naar sport of sport niet. Als ik naar sport zou kijken, zou ik waarschijnlijk naar de wedstrijden kijken terwijl ik naar de pre-game show luister. Niemand die van sport houdt, zou dat doen. Denk aan de miljoenen mensen die elk jaar naar sport kijken, denk aan de advertenties tijdens de wedstrijden, denk aan de platenmaatschappijen die grote geldmakers zijn. Denk aan alle stadions, alle speciale gebouwen, de fanclubs. Als je van sport houdt, ga ik ervan uit dat je een erg druk persoon bent. Misschien heb je een baan die je weghoudt van je sport. Ik werkte in een ziekenhuis en ik zag enkele van mijn patiënten bij de wedstrijden in het Ruth intieme stadion in Boston. Niets is vervelender dan de Red Sox elke wedstrijd te zien verliezen. Alleen al denken aan de Red Sox die elk spel verliezen, is genoeg om je in een oogwenk te zetten. Het is ook saai om je de pariteit voor te stellen die elk jaar in de NFL bestond. Het is te veel werk.

Doe dit niet. Als je iets in je leven gaat doen, moet het zo leuk mogelijk zijn. Als sport jouw ding is, koop dan nu wat kaartjes. Als je een Red Sox-fan bent, ga dan naar waar de Sox ook spelen. Als de rekeningen rekeningen zijn, ga dan naar een voetbalwedstrijd. U hoeft hier niet over na te denken terwijl u met uw baas in gesprek bent of aan het werk bent. Als je een Bills-fan bent, zou je niet op een Bills-fansite moeten werken. Laat je niet vertellen wat je moet doen, vertel jezelf alleen wat juist is. Als je een Bills-fan bent, zou je niet moeten schrijven voor een site die gewijd is aan Bills-nieuws. Wees niet wiens schuld dat is waarom er een Bills-fansite is.

Kijk niet naar het werk dat je elke dag doet alsof het niet perfect is. Wees open en eerlijk tegen jezelf. Als er dingen zijn die je niet leuk vindt aan je baan, zou je die baan niet moeten hebben. Als er dingen zijn waar je een hekel aan hebt aan je baan, zou je daar niet moeten werken. Verander je perspectief. Als je alles uit je baan haalt, moet de baan je drijfveer zijn in plaats van het geld. Als je een baan hebt waar je je ellendig in voelt, is het tijd om op zoek te gaan naar andere dingen die je leuk vindt. Dingen over je werk die je elke dag enthousiast maken om naar je werk te gaan. Je zou bijvoorbeeld vijf verschillende dingen moeten kunnen opnoemen.

Als je eenmaal een paar dingen hebt geïdentificeerd waar je niet blij mee bent, moet je kijken naar wat je leuk vindt aan je werk. Als je het leuk vindt om met mensen te werken, noem dan enkele manieren waarop je als vrijwilliger kunt meedoen. Als je van een biologisch gezin houdt, zoek dan naar een baan waarin het werken met het biologische gezin een manier is om je droomcarrière te realiseren. Houd je van een veilige werkomgeving, zoek dan een bedrijf met een bedrijfsomgeving die dit toelaat. Maak je lijst af door te bedenken wat je echt leuk vindt in je werk. Dit is de belangrijkste taakomschrijving van uw onderneming.

Lijsten zijn een geweldige manier om de bal aan het rollen te krijgen. Naarmate u uw lijst voltooit, zult u zien wat u leuk vindt aan uw werk.

Categories: Blog