Mensen van alle leeftijden, die problemen hebben met hun gewicht, proberen elk dieet dat ze kunnen, in de hoop op snel gewichtsverlies. Mensen raken gefrustreerd. Vaak zijn de dieet plannen die ze volgen terug brand … dat komt omdat ze te hangen op de kilo's die ze hebben verloren en vergeten dat elke riem of stuk mager vlees is een van de 3 lagen van vet die er voor een korte periode, dat is een ding dat je niet wilt missen!!!

Houd altijd in gedachten dat diëten moeten veranderen voor korte periodes, niet op lange termijn. Mensen staan onder veel stress, vuilnis wordt in de vuilnisbak gegooid, stresshormonen gaan door het dak. Vaak staan mensen onder grote druk om af te vallen, maar dan doen ze het niet. Ze proberen iets nieuws, iets veel ergers, niet denkend dat hun resultaten beter zouden kunnen zijn, en ze vragen zich af waarom het niet werkt. Je moet het door de verkeerde ogen bekijken, anders mis je wat er vlak voor je ligt. Ze beginnen ontmoedigd te raken en geven het op.

Wat is dat ene onderwerp waar de meeste dieetboeken zoveel tijd aan besteden. Moet je elk dieetboek dat je leest geloven? De waarheid is dat dieetboeken alleen gedrukt worden om te verkopen. De meeste dieetboeken kunnen niet direct vertaald worden voor eigen gebruik. Of ze kijken naar de gemiddelde Amerikaan en zeggen "hij heeft geen overgewicht", of ze kijken naar de gemiddelde Amerikaan en zeggen "hij heeft overgewicht". Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen iemand die overgewicht heeft. Het is niet het einde van de wereld voor iemand. Het is gewoon de manier waarop ze eruit willen zien. Kijk waar een onderwerp als Vet eten ook mee te maken heeft….nou ja, je snapt het wel!!! Heb je overgewicht? Ben je een gefrustreerde dieter? Zou het niet fijn zijn om dunner en gezond te zijn, in plaats van dik en ongezond? Zo ja, lees dan verder.

Ch Tavern Diet Fat, een product gemaakt voor atleten en beginnende atleten, is een zeer nauwe neef van Pop-Tart. Als je niet weet wat dat is, moet je maar eens naar je favoriete speeltuin kijken. Ik durf te wedden dat je het zowat kunt proeven. Het is een nagerecht dat zonder eieren wordt gemaakt. U denkt misschien…wat een geldverspilling! Dat zijn enkele van de uitzendingen die we elke dag krijgen. Maar, ik La Redder…uw lichaam zal de koolhydraten van het snijden van de Spinies en het gebruik van Light Beer beslag als vervanging voor het Heavy Beer beslag gebruiken. U zult wel zeggen…wat kun je doen met een Sweet Tarts die je niet in plakjes kunt snijden en opeten? Wij hebben het u gebracht…maar u had het te druk met het bezoeken van de Restchery.

Het is heel eenvoudig om een maaltijd samen te stellen van Stel je voor: Gezonde Cheeseburgers, een heel bord van Een Bevroren Maaltijd, vloeistof van Groenten, gemengd met beperkende portie Eiwitdrank, alles met Gras-gevoed Rundvlees, bot-in Wilde Zalm en geen frietjes te consumeren. Je kunt het een maaltijd noemen, maar als je het als maaltijd neemt, vetmest je de dode vis die als prototype werd gebruikt in 1987. Of, als je dat wilt, zal je lichaam de koolhydraten uit de diepvriesburger gebruiken en over het vlees gieten. Laat me maar weten wanneer je iets minder schadelijk bedenkt als het tijd is om te stoppen met eten bij de pinautomaat.

Zelfs dat is niet alles. Als je echt honger krijgt en iets nodig hebt om het vuur in je buik aan te wakkeren, hebben we een heel gemeen snelwerkend Versneld Olie Koeler Broekje voor je meegenomen!

Toen ik in mijn laatste jaar van de middelbare school zat, heb ik overwogen om bij de Navy Sharkshirts te gaan. Maar ik vond het fijn dat alle lessen die ik volgde om 6 uur 's ochtends waren, ongeveer drie uur lang. Hoewel ik een geweldige rugzakbroek had, wist ik dat een snelle efficiënte broek niets voor mij was. Het verhaal klinkt misschien vreemd, maar ik deed mijn best en werd bij het "rah-rah squad" ingedeeld. Het werkte niet. In een spel, is het spel alles. Dus, misschien was de broek te groot. "Maar omdat de marine het zo bedoelde, was ik als eerste bij de post, en op het veld. Ik hoor je nu al in je nek gniffelen. Het smaakte naar… Laat me uitpraten.

Mijn vrouw had wiskunde les om 8:30 elke morgen. En ik wist dat als ze te laat was, het tijd voor mij zou zijn om naar het dichtstbijzijnde warme meer te gaan of te gaan wandelen, niet thuis met oordopjes aan.

Oké, en dan?

Categories: Blog