Het eerste waar je je zorgen over moet maken als je begint met trainen is je dieet. Je moet je gezonde voeding gebruiken, specifieke vitaminen en mineralen toevoegen en de juiste eiwitten kiezen. Je moet je lichaam ook aanvullen, door voedsel te eten met voldoende voeding en calorieën, met ook goede eiwitten.

U moet veel kipfilet, bruine rijst, eiwit, tonijn, broccoli en andere groenten eten. Je zou veel zetmeelrijk voedsel moeten eten, zoals pasta. Eet veel rijst en houd het zo veel mogelijk bij gecompliceerde koolhydraten. Uw dieet moet voor ongeveer 70-80% uit koolhydraten bestaan en voor ongeveer 10% uit eiwitten. Je maaltijden moeten 2-3 keer per dag worden genuttigd en je moet proberen je maaltijden eenvoudig te houden. Je moet alles met mate houden, maar af en toe het eiwitgehalte verhogen.

Uitrusting, mma-hardware, een sportschoolgewichtset en een halterstangset zijn enkele van de dingen die een professional zou kopen in plaats van zijn geld te verspillen aan supplementen. Er moet een spiegel op regelmatige tijdstippen, omdat je wilt kijken in de spiegel om te zien hoe je vooruitgang. Zoek een gewichtstrainer, die ervaren is in het trainen met zwaardere lasten, op zowel vrije gewichten als machines, want zij kunnen een grote bron van motivatie zijn. U kunt 's ochtends fietsen, hardlopen of zwemmen als er een zwembad in uw sportschool is. U moet ook uw vorderingen in de sportschool bijhouden door uzelf voor en na de training te wegen. Volg uw resultaten op een dagelijkse basis om het verschil te zien in de hoeveelheid gewicht die u aan het winnen bent. Houd u in de sportschool aan de principes van progressieve overbelasting, zodat u zich niet overbelast en letsel oploopt.

Drink veel water voor en na elke training waar u naartoe gaat, ook tijdens uw doorbraaktraining. Uw lichaam heeft water nodig om te herstellen en te verjongen, en dit is de enige manier waarop u uw lichaam kunt doorspoelen, waardoor het wordt voorbereid op een nieuwe zware training de volgende dag.

Overdrijf uw workouts niet. Het lichaam is niet gewend aan uw eerdere trainingsgewoonten en uw spieren kunnen het niet aan. Uw lichaam groeit wanneer het niet alle elementen heeft die nodig zijn om in de herstelmodus te gaan. Doe verschillende gewichtsoefeningen, concentreer u meer op het heffen van gewichten.

Categories: Blog