Veulen, Merrie, Moeder, Paint Horse, Brown, Klein, Jong

Ik benader paarden niet met negatieve bekrachtiging, ze benaderen mij niet. Als ze niet naar me toe willen komen, vraag ik ze gewoon om te komen werken en ik laat ze werken. Ik heb altijd controle over de situatie omdat ik de trainer ben en niet het paard. Als het paard toch naar me toe wil komen, laat ik hem gewoon komen en geef ik hem veel lof. Als het paard me op het hoofd tikt, zeg ik "Leuk" of ik trek zachtjes aan de teugels om het paard meer verlangen te geven. Als hij zich terugtrekt en besluit dat hij niet wil werken, gil ik gewoon en doe het dan nog een keer. Als hij me laat logeren, geef ik hem een ​​dikke klop op de nek en zeg ik dat ik hou van de manier waarop hij zichzelf vernedert. Het resultaat? Hetzelfde als elke andere paard-mens relatie.

Ik benader paarden met een positieve instelling omdat ik het mentale standpunt van het paard begrijp. Ik maak me geen zorgen dat een paard gek en gek wordt, want paarden zijn net als elk ander huisdier dat wanneer je het weghaalt, het je zal "vrezen". Ik benader het paard met een positieve kracht die elk paard beter dan wat dan ook met vertrouwen aan boord zal nemen. Zodra een paard in de ronde pen stapt met veel ruimte en een bereidheid om te werken, is alles in orde. Ik hoef misschien maar een paar minuten te leiden, maar ik zal mijn best hebben gedaan om de omstandigheden te creëren waardoor het paard wil rondlopen en alles zal doen wat ik vraag.

Ik benader training met de versnellingen die het paard niet alleen aan het werk zullen laten gaan, maar ook de auto's, die het paard vervoeren om zijn bereidheid te bepalen om alles te doen wat ik van hem vraag. Paarden moeten, net als mensen, worden gebroken en gerechtvaardigd. Zodra ik ze geïntrigeerd, enthousiast en bereid heb, ga ik de volgende stap in: PCOO of professionele trainingscentra.

Of het nu gaat om dressuur-, trail- of plezierrijden, paarden en ruiters moeten een trainingsfaciliteit doorlopen om dingen veilig en professioneel te leren doen. Er zijn professionele voorzieningen in het hele land – overlijden, belastingen, wetshandhaving, of gewoon om er een te kiezen; er is echt iemand om je te helpen je paard te trainen.

Ik vind het leuk om een ​​programma voor het scoren van paarden te kiezen dat helpt om het gedrag of de techniek van bepaalde bewegingen vast te leggen. Sommige paarden komen gewoon niet op het bord zonder de juiste instructie, ook al zijn ze zo goed als goud. Er is een leercurve om zeker te zijn, en ik bied dit aan als een waardevolle service.

Of je nu Schumper bent of de lokale trainer die de lokale arena bezoekt; er gaat niets boven een zelfverzekerd paard, en ik beloof je een positieve rijervaring. Of u nu rijdt of niet, het tijdverdrijf waarmee u tijd doorbrengt, kan het verschil maken in uw relatie met uw paard.

Zorg ervoor dat u een paardenscoreprogramma selecteert dat tickets biedt aan professionele ruiters met het vermogen om met de paarden en trainer om te gaan. Dit leidt de ruiter op en helpt om een ​​betere samenwerking op te bouwen. Als de meeste trainers in uw omgeving lesgeven met klassieke scholing, zoek dan een professional om Engelse training te geven. Of je nu een ruiter of een traditioneel schoolpaard rijdt, de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn groeien en ontwikkelen, net als in elke relatie. En zoals bij elk huwelijk, draait het om respect en communicatie. Onthoud dat communicatie de sleutel is tot het werk van u en het paard. Hetzelfde geldt voor het werken in een weiland en paddock. Zorg er vooral voor dat je een paard hebt waarop je kunt vertrouwen en waarop je kunt vertrouwen om met anderen samen te werken, terwijl je een veilige, plezierige en plezierige tijd samen hebt.

Categories: Blog