Ben je het beu om het gevoel te hebben dat je een man bent die gevangen zit in het lichaam van een vrouw? Nou, het is niet nodig om je ongemakkelijk te voelen in onze sportschool, kijk maar eens naar onze vrouwvriendelijke, hoekige kamers. Onze gecertificeerde instructeurs zijn vrouwen die zelf graag trainen en leidinggeven in groepen. Je zult merken dat sporten met andere vrouwen in groepslessen je kan helpen bij je Peru-ervaring.

Ladies Healthclub verzorgt groepslessen, groepsworkouts en individuele lessen. Afhankelijk van het schema trainen we met z'n tweeën of met z'n drieën. Als je met ons meedoet, koppelen we je aan een instructeur om met je te trainen of van je te leren. Door te werken met een trainer leer je de basistechnieken, veiligheid en meer. Andere voordelen van groepslessen zijn Pride, Compulsion en Discovery. De combinatie van blootstelling, begrip en fitness die bij groepslessen hoort, is moeilijk te verslaan.

Een ander voordeel van lessen alleen voor vrouwen is het vertrouwen dat je kunt opbouwen in je instructeur. In onze groepslessen voor beginners wordt u in eerste instantie gekoppeld aan een instructeur voor de frequentie van lessen en voortgezette training. Je leert in het tempo dat prettig is om aan te werken, maar na een aantal lessen raak je meer vertrouwd met de technieken en het sparringtempo die je aankunt. De lengte van het programma varieert en kan aanzienlijk verschillen over welke instructeur bij elke sessie aanwezig is. Je sessies zijn bedoeld om je te helpen kennis op te doen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je blijft sparren tegen verschillende andere vrouwen in elke klas, ongeacht je verbeteringen. Met geavanceerde klassen kunt u op een moeilijkheidsgraad investeren in de instructie die u wilt. U kunt uiteindelijk investeren in een-op-een coaching met een instructeur op een gewenste dag.

Er is elke week een personal trainer beschikbaar om met u samen te werken om u te helpen met uw fitnessbehoeften. Op elk moment van de week is een goede optie voor een individuele trainer, maar er zijn ook weekendclinics of avontuurlijke clinics beschikbaar.

Ik weet als vrouw ook dat mijn hartslag snel omhoog gaat als ik in mijn eentje aan het hardlopen of sporten ben; zodat ik je kan vertellen hoe belangrijk de gezondheid van een vrouw voor mij is. Wij bieden verschillende lessen voor mannen waarom? Door een variëteit aan te bieden waar vrouwen van genieten. Women's Healthonsonly is gebouwd om u een veilige, comfortabele en plezierige training te geven die uw gezondheid zal helpen verbeteren en u zal helpen uw fitnessdoelen te bereiken.

We trainen in onze faciliteit net buiten Pittsburgh, Pennsylvania. Ons weer is meestal aangenaam maar ook onvoorspelbaar. Dit betekent dat we normaal gesproken open zijn voor al onze lessen en groepsworkouts die het hele jaar door gepland staan. Ik hoop dat dit artikel nuttig en informatief voor je was! Ik nodig u graag uit om onze faciliteit te bezoeken en deze een vrolijke, nieuwe look te geven. Volledig aangedreven en uitgerust met een geweldige ultramoderne oefenmachine. Mijn doel (Jon's) is om klanten en hun families een geweldige gezondheidsclub te geven, spelen van 4 tot 10.

Bedankt Jon voor al je harde werk en succes! We wensen je heel veel succes met je avontuur van je leven!

Categories: Blog